• Geen producten in de winkelwagen.

Je hebt geen grip op de situatie. Er wordt gezocht naar de oorzaak van het probleem. Wie is waar schuldig …

0

(

ratings )

21

students

Created by

april 29, 2021
1 week, 3 days
Je hebt geen grip op de situatie. Er wordt gezocht naar de oorzaak van het probleem. Wie is waar schuldig aan, heb jij het gedaan? De sfeer is gespannen je wijst naar elkaar en klaagt. Deze training is geen roze bril of blij ei verhaal. Het is praktisch en direct toepasbaar. Er gaat namelijk altijd wel wat goed, hoe zou het eruit zien als alles is zoals je wilt. Wat zou je dat opleveren? Vragen die je aan jezelf kunt stellen en in de gesprekken die je voert. Dan gaat de energie gaat stromen, het doel is weer helder. Oplossingsgericht leidinggeven is een vaardigheid die je in combinatie met of naast al je andere andere vaardigheden kunt inzetten. Een vaardigheid die je door te oefenen steeds beter gaat beheersen. Het zorgt ervoor dat je gesprekken sneller effectief zijn. De mensen om je heen sneller inzichten krijgen en de verantwoordelijkheid op de juiste plek komt. Met deze mind-set zet je de ander echt vanuit een intrinsieke motivatie in beweging en dat maakt het positieve verschil op de werkvloer.  

In time learning

Je kunt bij de filmpjes, het theorieboek en het werkboek zodra je je inschrijft. Er staat een 90 pagina's tellend theorieboek klaar om te downloaden en een werkboek met opdrachten voor bijna elk onderwerp. De filmpjes blijven een jaar lang voor jou beschikbaar.  Zodat je vlak voor een gesprek nog even kunt terugkijken welke vraag je kunt stellen of als reflectiemiddel na een gesprek om te leren wat je de volgende keer beter kunt doen. Je kunt de training als het waren even terugspoelen. Het theorieboek kun je downloaden en voor altijd bij de hand hebben.  

Met de stok achter de deur

De beroemde stok achter de deur bijeenkomsten. Die zijn het succes van deze training, hoeveel boeken staan er in je kast over leidinggeven die ooit eens gaat lezen? Met deze bijeenkomsten nemen we mee door de ideale leerroute. Je krijgt de filmpjes die je moet kijken en opdrachten die je moet maken in een mooi overzicht zodat je precies weet wat je moet doen.  Tijdens de online contact momenten kunnen we dan effectief met elkaar oefenen en casuïstiek behandelen.  Dan haal je alles uit jezelf en uit de kennis die we je bieden.
Deze training zal worden begeleid door 2 facilitators. Rens en David nemen je mee door alle inzichten. Staan je bij met het oefenen van gesprekken en de casuïstiek die we met elkaar bespreken. David kan naast zijn oplossingsgerichte kennis putten uit zijn ervaring als Directeur en operationeel leidinggevende functies. Rens heeft in de afgelopen 12 jaar  bij verschillende organisaties communicatie en leiderschapstrainingen op alle niveaus getraind. Samen vormen ze het duo dat jou naar het volgende niveau van leidinggeven brengt.
Wil je de training volgen met collega's bij jou op het werk? Dan kan dat ook, we kunnen dan ook zorgen voor teambuilding op maat. Je gaat dan met je hele afdeling of leidinggevende laag van de organisatie een stap omhoog. Neem contact op met Rens (06-20321475) voor de mogelijkheden en denk vast na hoe sportief je de teambuilding zou willen. Van survival parcour tot Yoga retraite is mogelijk.

Wat nog meer?

 • De Insights drijfverentest
 • Een 1 op 1 intake gesprek om je doel scherp te zetten. Zo krijgt de training een vliegende start.
 • Via een Whatsapp groep houden we contact om elkaar tijdens het traject te steunen.
 • 2 uur 1 op 1 coaching.

Wat heb je nodig?

 • Lef om naar je eigen gedrag te kijken
 • Bijeenkomsten gaan via ZOOM.
 • Wilskracht
 • Een leidinggevende functie, want dat levert de casuïstiek om mee te werken.

Wanneer?

In totaal 8 stok achter de deur sessies van 2 uur (9:30 - 11:30)
 • 1, 15, 29 Oktober 2021
 • 12, 26 November
 • 10 December
 • 7 Januari 2022
 • 4 Februari

 Investering?

Voor € 1495,- (excl 21% btw) geef jij een serieuze upgrade aan je toolbox bij het leidinggeven.

Course Currilcum

The compound
Adrianalaan 382
3053 JC Rotterdam
Rens@hetontwikkelpunt.nl

Powered by:

top