• Geen producten in de winkelwagen.

Over ons

Oplossingsgericht.nl

Wij zijn Rens en Marianne en wij hebben in 2009 ons eerste bedrijf Het Ontwikkelpunt opgezet. Dit is een trainings-en coachings bedrijf waarin de persoonlijke ontwikkeling van de mens centraal staat. Door onze jarenlange ervaring als trainer en coach zijn we fan geworden van de oplossingsgerichte manier van werken en denken. Wij trainen zelf veel bedrijven om op een oplossingsgerichte manier afdelingen aan te sturen en iedere keer zijn we weer verbaasd over de geweldige resultaten die teams boeken op het gebied van samenwerken en communiceren.

Wij willen dit gedachtegoed zo breed en zo ver mogelijk verspreiden vandaar dat we deze online trainingen hebben ontwikkeld.
Wij geloven namelijk dat de wereld er een stuk leuker uit ziet als mensen op een oplossingsgerichte manier met elkaar communiceren en samenwerken, maar dan moet je wel weten hoe je dat moet doen.

Zoals Steve de Shazer het al zei:” It’s simple, but it ain’t easy.”

De technieken zijn dus niet moeilijk, maar je moet ze wel bewust inzetten en vaak staan ze haaks op hoe we normaal gewend zijn om te reageren.
De onlinecursussen zorgen ervoor dat je geïnspireerd raakt en gevoed blijft met nieuwe kennis en vaardigheden. Je leert de oplossingsgerichte technieken snel te beheersen zodat communiceren makkelijker, lichter en leuker wordt en wie wil dat nou niet?

Onze oplossingsgerichte manier van leren

Zouden jouw gesprekken effectiever kunnen?

Gesprekken die overal omheen draaien werken niet. Je wilt liever een duidelijke structuur in je gesprekken

Jouw tijd en tempo

Geen zin in een training op vaste tijden, die je agenda overneemt? Plan hem zelf in wanneer het voor jou effectief is.

Last van lange zware gesprekken?

Merk je dat gesprekken energie kosten in plaats van dat ze energie opleveren.

Geen zin om te wachten?

Begin vandaag nog. Lekker zelf alles ontdekken of gebruik de door ons voorgestelde leerroute.

The compound
Adrianalaan 382
3053 JC Rotterdam
Rens@hetontwikkelpunt.nl

Powered by:

top